Ρομαντικό και σέξυ φόρεμα!

Εκθαμβωτική δια χειρός Τρανούλη…

Η Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη παρουσίασε της βραδιάς του τελικού του 3ου Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς, που έλαβε χώρα στις 20 Νοεμβρίου στο Mouzaki Palace. Οι τουαλέτες που φόρεσε τη βραδιά αυτή, ήταν φυσικά απο τον Οίκο Τρανούλη…

Ρομαντικό και σέξυ φόρεμα!
Ρομαντικό και σέξυ…

Η Αλεξάνδρα έλαβε μέρος στον Πρώτο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς, όπου της απένειμαν τον τίτλο Β´ Σταρ Θεσσαλίας 2014 και το 2015 ταξίδεψε στη μακρινή Ταιβάν για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς, Face of Beauty International. Εκεί μετά από πολλές δοκιμασίες (talent show, I AM ME project) κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 50 κοπέλες από όλον τον κόσμο και να κατακτήσει το στέμμα της τρίτης Αναπληρωματικής Face of Beauty International.

Tranoulis Haute Couture
Πριγκηπικό φόρεμα…

Έχει αποφοιτήσει με Άριστα από την Παιδαγωγική Σχολή του Α.Π.Θ. και ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει τις ανώτατες μουσικές σπουδές στο πιάνο…

Ο Αναστάσιος Τρανούλης backstage
Ο Αναστάσιος Τρανούλης backstage

Συνδιασμός Ομορφιάς κι Εξυπνάδας! Συγχαρητήρια στην διοργανώτρια του Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς Κυρία Γκίκα, για την ανακάλυψη!

Tranoulis Haute Couture

Στη σχολή μοντελιγκ του Οίκου μας δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα των σπουδαστών μας και τους μεταμορφώνουμε σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες!

Share:

Related News

Αρώματα Τρανούλης
x

Theme Settings