Αρώματα Τρανούλης

Tips για να διατηρείται το άρωμα όλη μέρα…

1. Βασικό ρόλο στη διατήρηση της μυρωδιάς ενός αρώματος παίζει η ενυδάτωση της επιδερμίδας.
Αν έχεις λιπαρό δέρμα, το άρωμα σου θα διαρκέσει ούτως ή άλλως πολύ περισσότερο. Αν όμως είναι ξηρό, τότε πρέπει να δράσεις διαφορετικά. Οπωσδήποτε αγόρασε και τη body lotion, προκειμένου να δώσεις στην επιδερμίδα σου την ενυδάτωση που χρειάζεται χρησιμοποιώντας προϊόντα με ίδια μυρωδιά, που θα εξασφαλίσουν παράλληλα την διάρκεια που αναζητάς.

Τρανούλης αρώματα

2. Το σωστό layering
Για να διατηρήσεις έντονη μια μυρωδιά, τότε πρέπει να την ενισχύσεις. Μην περιμένεις ένα ψέκασμα να κρατήσει μέχρι το βράδυ. Φρόντισε να αγοράζεις μαζί με το άρωμα, όλη τη σειρά αυτού, από κρέμα σώματος και αφρόλουτρο μέχρι spray για τα μαλλιά ή να ανανεώνεις το άρωμα αρκετά συχνά.

αρωμα Τρανούλης

3. Βάλε άρωμα στα σωστά σημεία του σώματός σου.
Η θερμότητα είναι αυτή που ενεργοποιεί το άρωμα. Τα σημεία που είναι πάντα λίγο πιο ζεστά πάνω στο σώμα μας, είναι αυτά όπου νιώθεις τον σφυγμό σου, όπως πίσω από το αυτί, στο κάτω μέρος του λαιμού, στον καρπό, στο εσωτερικό του αγκώνα και πίσω από το γόνατο. Επίσης εφάρμοσε το άρωμα σου λίγο μετά το μπάνιο, όταν οι πόροι του σώματός σου είναι ακόμα ανοιχτοί.

Tranoulis αρώματα

4. Μην τρίβεις τις περιοχές που μόλις ψέκασες
Μετά την εφαρμογή του αρώματος, κυρίως όταν το εφαρμόζουμε στους καρπούς των χεριών, πολλές από εμάς έχουμε την συνήθεια να τρίβουμε τον ένα καρπό με τον άλλο, προκειμένου να μοιραστεί η ποσότητα. Αυτή η κίνηση συνιστά ένα μεγάλο λάθος! Το τρίψιμο του αρώματος διασπά τα μόρια του, μειώνοντας τη μυρωδιά του και συνεπώς τη διάρκειά του.

Αρώματα Τρανούλης

5. Βρες τις σωστές νότες βάσεις
Όταν αναζητάς το ιδανικό άρωμα, φρόντισε πρώτα να μάθεις τα συστατικά του. Οι πιο ισχυρές νότες βάσεις που θα σου εξασφαλίσουν μεγαλύτερη διάρκεια είναι το πατσουλί, η βανίλια, και το πεύκο…

Αρώματα Τρανούλης

 

Share:

Related News

Ρομαντικό και σέξυ φόρεμα!
x

Theme Settings