Εγγραφή στο newsletter

* indicates required

Ο Οίκος Tranoulis Perfumes θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας παρέχει ενημερώσεις και πληροφόρηση. Ενημερώστε μας για τους τρόπους που θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας και για το πως θέλετε να διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σας:

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο διαγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο sales@tranoulis-perfumes.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό και δεν πρόκειται να τις μοιραστούμε με άλλο φορέα δίχως τη δική σας εξουσιοδότηση. Εάν συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους και ότι μπορούμε να σας στέλνουμε περιεχόμενο, κάνετε κλικ στο "Αναθεώρηση προφίλ", αν είστε ήδη εγγεγραμμένος ή στο "Εγγραφείτε στη λίστα", αν είστε νέος συνδρομητής. Εάν δεν συμφωνείτε στο να λαμβάνετε περιεχόμενο από εμάς, πατήστε στο "Διαγραφή από τη λίστα".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.